Blogit


10.2.2023

Arvokkaita kohtaamisia

Tehdään toimintavuodesta yhdessä antoisa ja iloitaan arvokkaista kohtaamisista!

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Ei tarvitse olla kristallipalloa todetakseen, että käynnistynyt toimintavuosi tulee pitämään sisällään aiempaa enemmän kohtaamisia. Tänä vuonna tapahtumia voidaan järjestää ilman rajoituksia kaikkialla Suomessa ihan vuoden alusta saakka. Tämä tarkoittaa myös lisää vesaistapahtumia. Nautitaan kohtaamisista ja kohdataan toisemme inhimillisesti!

Kohtaamiset ovat voimaannuttavia tilanteita. Huomaan saavani energiaa erilaisista ihmisistä ja tilanteista, joita kohtaamisissa tulee. Tilanteet tuovat usein hymyn huulille vielä jälkikäteenkin. Etäyhteydet eivät voi koskaan täysin korvata kasvotusten tapaamisia. Tämä onkin syytä muistaa tapahtumia ja toimintaa suunnitellessa.

Jatkossakin etätapaamisille on oma aikansa ja paikkansa, varsinkin kun puhutaan valtakunnallisesta koko Suomen kattavasta toiminnasta. Toimijoiden hyvä tavoitettavuus ja ajankäytön optimointi mahdollistuvat etäyhteyksin niin koulutuksissa kuin kokouksissakin.

Uskon, että haastavatkin vuorovaikutustilanteet helpottuvat, kun on mahdollisuus kohdata. Lähitapaamisissa voidaan paneutua haluttuihin asiakokonaisuuksiin syvällisemmin. Tällöin mahdollistuvat myös monipuolisemmat vuorovaikutustilanteet ja toimijat pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin.

Katseet on käännetty jo vankasti tulevaan, vaikka järjestöissä paketoidaankin parhaillaan mennyttä vuotta toimintakertomusten ja tilinpäätösten muodossa. Vesaisten 16 piirijärjestöä toimii kattaen koko Suomen. Olemme avoimia uusille yhteistyökumppaneille ja teemmekin mieluusti tapahtumia myös yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Vesaisten tulevan kesän kohokohta on koko perheen valtakunnallinen kesäretki Pärnuun. Kesäkuun puolessa välissä lähdetään matkaan ja mukaan odotetaan pari bussilastillista vesaisväkeä ympäri Suomen. Retki on avoin kaikille kiinnostuneille ja Ilmoittautuminen aukeaa helmikuun aikana. Lähtisitkö sinäkin meidän matkaan kesäretkelle?

Tehdään toimintavuodesta yhdessä antoisa ja iloitaan arvokkaista kohtaamisista!

Katja Koivukoski, pääsihteeri, Vesaisten Keskusliitto