Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan Vesaisten kotisivuille!

Vuoden 2017 teemana on "kulttuuria kaikille". Vuosi on myös Suomi 100 juhlavuosi, mitä muistetaan pitkin vuotta! Juhla- ja kulttuuriteemaa mukaillen meillä on retkien ja muiden "normaalitapahtumien" lisäksi erityisiä kulttuuriretkiä. Olisiko teidän alueella tilausta tällaiselle? Ota yhteyttä ja seuraa ilmoittelua! :)

TULEVAT TAPAHTUMAT löytyvät oikean reunan TAPAHTUMAT-linkin takaa.


Puheenjohtaja
Anne-Maria Jaskari
p. 0500-927123
jvvelm(at)gmail.com

Toiminnanjohtaja
Jaana Kyttä                             
Keskuskatu 11,                         
60100 Seinäjoki                      
p. 040 1725 005
jaana.kytta(at)vesaiset.fi

Olen paikalla pääsääntöisesti ti-pe. Torstaisin olen puhelimen päässä myös ilta-aikaan.

 

Vesaisten Etelä-Pohjanmaan piiri tarjoaa lapsille, nuorille sekä lapsiperheille toimintaa ja tapahtumia. Ota yhteyttä, jos haluat tietoja piirin tai paikkakuntasi toiminnasta, tai haluat herätellä paikallistoimintaa uudelleen.
Toiminta on aina sitä, mitä itse haluatte! :)

 

Terveiset Leirien leiriltä

Piirin kulttuurileiriä pidettiin 1.-3.8. mukavalla porukalla hienossa Vetämäjärven leirikeskuksessa Alavudella. Kolmen päivän aikana syntyi jos jonkinlaista kulttuuria ja taidetta. Lasten ja aikuistenkin mielestä kiinnostavin toimintapaja taisi kuitenkin olla elokuvapaja, missä meillä olikin aivan oikeita ammattilaisia ohjaajina; kiitos Sanna ja Harri Panula. Leffapajassa lähdettiin liikkeelle lasten ideasta, josta edettiin käsikirjoituksen kautta kuvauksiin. Ihmiset, saanko esitellä Pako orpokodista!

        Leiriläisiä lentopallon parissa ja muissa välipuuhissa.