Vesaiskerhoja voidaan perustaa aivan minne halutaan! Maakunnasta pitäisi löytyä 1-2 innokasta ohjaajaa, kerhotila sekä aikaa sitoutua. Piirin toiminnanjohtaja auttaa alkuun, kouluttaa ja osallistuu suunnitteluun. 

 

ALAHÄRMÄ
Alahärmän Voltissa toimii kaksi kerhoa, jotka kokoontuvat noin kerran kuussa. Lisätiedot näistä osaston pj Sari Huhtaluhdalta sarihihtaluhta (a) hotmail.com.

Trysköökerhossa lapset, mikseivät vanhemmatkin, pääsevät purkamaan paineita ja tryskäämähän syrämmensä kyllyyrestä Voltin koulun salissa.

Pikkuvesaiset on äitien ja pienten lasten kokoontumiskerho, joka kokoontuu äitien kodeissa. Näissä tapaamisissa lapset saavat tutustua ja leikkiä vapaasti äitien saadessa vertaistukea vanhemmuuteen ja elämään. Kahvittelu ja yhdessäolo ovat tämän "kerhon" pääasia.

 

ILMAJOKI
Ilmajoella kokoontuu lasten puuhakerho viikoittain. Kerhossa askarrellaa, leikitään ja tehdään kaikkea muuta mukavaa. Kerhossa lasten on mahdollista harjoittaa sosiaalisia, luovia ja liikunnallisia taitojaan turvallisessa ympäristössä.

 

KUORTANE
Kuortaneella toimii kaksi liikuntakerhoa, joista saa lisätietoja venla_peltokangas (a) hotmail.com tai jvvelm (a) gmail.com.

Yläkoululaisten kerhossa pelataan lähinnä sählyä iloisen tosissaan, kun alakoululaisten kerhossa tehdään toiveiden mukaan myös muutakin. Liikunnallisten taitojen kehittäminen ja liikkumisen riemu ovat näiden kerhojen vetureita.

 

KURIKKA
Kurikassa alkaa syksyllä puuhakerho Luovan nuorisoseuralla. Tästä lisätietoja myöhemmin.

 

PERÄSEINÄJOKI
Pjoen Vesaiset järjestävät alkukesälle viikon uimakoulua Pjoen Koivukaaressa. Lisätietoja tulee, kunhan asiat selviää. Tästä voi myös kysyä osaston pj Tarja Katilalta tarja. katila (a) gmail.com

 

SEINÄJOKI
Seinäjoen Vesaisten Neppapuuhakerhossa tehdään kaikkea mukavaa askartelun saralla. Ei niin tosissaan ja lasten näköisesti. Tämä kerho on vaihtoehto tavoitteelliselle, kalliille kerhotoiminnalle. Kerho jatkaa todennäköisesti myös syksyllä. Lisätietoja kerhon ohjaaja Saija Rantalalta sarski96 (a) netti.fi.

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<heinäkuu 2017><<
heinäkuu 2017
xmtktpls
26     12
273456789
2810111213141516
2917181920212223
30242526272829Uusimaa: TERVETULOA VESAISTEN KANSSA LINNANMÄELLE30
3131      
Liity postituslistalle