Tervetuloa Keski-Pohjanmaan Vesaisten kotisivuille

------

Vesaisten Keski-Pohjanmaan piiri on lapsiperhejärjestö, joka järjestää toimintaa perheille vauvasta vaariin Keski-Pohjanmaan maakunnan alueella. Järjestämme erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä sekä osallistumme Vesaisten Keskusliiton valtakunnallisiin tapahtumiin.

Toimintamme rakentuu osastotoiminnan varaan. Osastoja, jotka järjestävät omia tapahtumiaan, löytyykin melkein jokaiselta paikkakunnalta maakuntamme alueella.

Haluamme lämpimästi toivottaa kaikki uudet ja vanhat tervetulleiksi joukkoon mukaan. Ota reippaasti yhteyttä jos Sinua kiinnostaa toimintamme. Tapahtumat ovat kaikille avoimia. Voit liittyä postituslistallemme, jolloin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Postituslistalla oleminen ei sido mihinkään, halutessasi voit vain osallistua johonkin tapahtumaan.

Vesaisten Keski-Pohjanmaan piiri 

YHTEYSTIEDOT

Nina Kokkonen
  puheenjohtaja
050 516 6694
vesaiset.kannus@gmail.com

Ota yhteyttä sähköpostilla, niin pääset postituslistallemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme! Postituslistalla oleminen ei sido mihinkään.

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________

____________________________________________

 

 

 

VUONNA 2017 TAPAHTUU

_____________________________________

 

Sisäleikkipuisto-tapahtuma

Aika: 23.-24.9.2017

Paikka: KitinVapari, Kannus

Osana virkiää syyskuuta Kannuksen kaupunki, Liikettä Elämään-hanke, MLL, 4H ja Vesaiset tarjoavat yhteistyössä maksutonta huvittelua kannuslaisille perheille.

Tervetuloa!

Sisäleikkipuisto_1409.jpg

Koko perheen liiku luonnossa päivät

Syksyn aikana Vesaiset järjestää koko perheen luontoretkiä lähialueen retkipaikoille. Retket ovat kaikille avoimia, ilmaisia ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Pakkaan ilmoittautuminen ja pääsylippu.

Retkikohteina ovat seuraavat paikat

Su 27.8. Pirttijärven luontopolku

 Pirttijärven luontopolku Välikannuksessa (pituus vajaa 2- 3.4 km reittivalinnasta riippuen)Lähtö Kannuksen ABC:ltä klo 11 kimppakyydein. Mukaan säänmukainen vaatetus ja omat eväät. Lisätietoja Ninalta 0505166694

 

To 7.9. Tuttipuun istutus

klo 10 Kannuksen neuvolan pihalle istutetaan tuttipuu pilvikirsikka, jonka lahjoittaa Karpin viherkeskus. Tilaisuudessa puheterapeutti Sanni Mäkikangas puhuu tutin vaikutuksesta puheen kehitykseen. Tuttipuu on puu, johon lapsi voi viedä tuttinsa, kun on tullut siitä aika luopua.   Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kannuksen MLL:n kanssa. Paikalle toivotaan erityisesti tutin käyttäjiä vanhempineen. 

 

La 9.9. Seikkailupuisto Pakka

 Lähtö klo 12 Kannuksen ABC:ltä omilla autoilla, liput7-17v  lapsilta 10€ ja aikuisilta 15€. 7-10-vuotias tarvitsee aikuisen mukaan kiipelemään radoille, 11-13 vuotiaan voivat kiipeillä itsenäisesti,mutta aikuisen on oltava maan tasolla, 14-17 -vuotias voi kiipeillä itsenäisesti huoltajan luvalla. Jokainen huolehtii ruokailunsa haluamallaan tavalla.HUOM! Ennakkoilmoittautuminen vesaiset.kannus@gmail.com pe 8.9 mennessä. Lisätietoja Ninalta 0505166694

 

Su 1.10 Pesäkivet

 

5.11 Mutkalammin luontopolku

 

Lisäksi olemme mukana Sisäseikkailupuistossa 23.-24.9. klo 12-18 Kitinvaparissa. Siellä tarjolla erilaisia pomppulinnoja, keppihevosten esteratsastusta, potkumopoja, tasapainoilua, patjatemppurata yms... sekä uinti Kitinvaparin uimahallissa. Lapsille ilmainen, aikuisilta pieni uintimaksu. 

 

 

 

 

K-P Vesaiset Helsingissä

Hartwall Arenalla

3-4.2.2017

 

 

 

 

 

 

==========================================

 

 

VUONNA 2016 TAPAHTUU

_______________

____________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

TUOMO JA TALLARI TOHOLAMMILLA 30.10. KLO 15

Lähde kanssamme katsomaan Pikku kakkosesta tuttua Tuomo Rannankaria ja Tallaria Toholammin kulttuurisaliin. Lähdemme kimppakyydein klo 14 Kannuksen matkahuollosta. Liput 8e, MLL:n jäsenet 5e. Toholammin MLL pitää kahviota.

EI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA!

 

Tuomo Rannankari ja Tallari – Tavattoman hyvätapaisia lauluja

Tuomo Rannankarin folkhenkinen lastenmusiikki on syntynyt kahdenkymmenen opettajavuoden ja kolmen lapsen isyyden tuomilla kannuksilla ja kokemuksilla. Tuomo laulaa ja tarinoi ystävyydestä ja kasvamisesta ja kuvailee laulujaan tavattoman hyvätapaisiksi. Niihin onkin yleensä yritetty kätkeä jokin elämänviisaus.

Mm. Pikku Kakkosesta ja Semmareista tuttu Tuomo esiintyy yleensä trubaduurina kitaran, banjon ja huuliharpun säestyksellä, mutta monipuolinen Tallari lisää kappaleisiin extra-annoksen reipasta pelimannipoljentoa, riihen tuoksua ja lattialankun jytkettä. Ja totta kai myös kuulijat laitetaan laulamaan ja osallistumaan.

Tavattoman hyvätapaiset laulut sopii niin päiväkoti- ja koulukonsertiksi aina kuudesluokkalaisiin asti kuin avoimeksi lastenkonsertiksi.

 

 

_______________

 

Järjestämme matkan Helsinkiin 3.-4.2.2016 katsomaan hevosshow Apassionataa. Matkaan lähdemme bussilla perjantaina iltapäivällä Kannuksen matkahuollosta, ajamme Kokkolan kautta, yöpyminen Helsingissä Ava-hotellissa tai omilla tutuilla, esitys lauantaina klo 13 ja paluu esityksen jälkeen. Liput esitykseen 0-3v ilmaiseksi aikuisen sylissä, 4-12v 39.50€ ja 13v-aikuinen 64.50€. Kyyti 10€  €/  hlö. Majoitus noin 25€/ hlö riippuen huoneesta, aamupala 9€/hlö, 6-12v 5€. Ilmoittautuminen NOPEASTI  osoitteeseen vesaiset.kannus@gmail.com. Paikkoja rajoitetusti. Lisätietoja Ninalta 050 5166694 tai Päiviltä 045 1861730

 

EUROOPAN SUOSITUIN HEVOSSHOW APASSIONATA VALTAA HARTWALL ARENAN HELMIKUUSSA

Euroopan suosituin hevosshow Apassionata saapuu ensi vuonna jälleen Suomeen uuden ”Unelmien valkokangas” -esityksensä myötä. Ratsastaja- ja hevostaituruutta yli 50 hevosen voimin, tanssin taikaa sekä upeaa pukuloistoa ihaillaan Hartwall Arenalla neljässä esityksessä lauantaista sunnuntaihin 4.-5. helmikuuta. Lipunmyynti esityksiin käynnistyy maanantaina 29. elokuuta.

Apassionata kerää vuosittain yli puoli miljoonaa katsojaa ympäri Eurooppaa. Apassionatasta on muodostunut sadoilletuhansille jo vuosittainen perinne, ja lisäksi show tavoittaa vuosi toisensa jälkeen yhä enemmän uusia ihailijoita niin hevosharrastajien kuin perheiden parista. Suomessa Apassionataa saapuu katsomaan vuosittain yli 20 000 ihmistä.

Uudessa Apassionata-show’ssa ”Unelmien valkokangas” tehdään aikamatka liikkuvan kuvan historiaan aina viime vuosisadalta television viihteelliseen vallankumoukseen asti. Katsojia odottaa visuaalinen ja tunteikas ilotulitus – luvassa on huipputason ratsastustaidetta, upeita lavastuksia vaikuttavin valoefektein, näyttäviä esiintymisasuja, mukaansatempaava musiikkia ja taidokkaita tanssinumeroita. ”Unelmien valkokangas” -kiertue käynnistyy lokakuussa Saksasta ja matkaa Euroopan suurkaupungeissa aina vuoden 2017 kesäkuuhun saakka.

 

Järjestävät Vesaisten Keski-Pohjanmaan piiri ja Kannuksen Vesaiset

 


_________________________

 

Vaasan kaupunginteatteri esittää: Pikku Prinssi näytelmän Takalon koululla

to 1.12 klo 17 ja 18.30.

Mukaan mahtuu 100 hlöä/ esitys.   Lipun hinta 4€ /hlö.

Varaa lippusi etukäteen kannuksenmll@gmail.com tai

vesaiset.kannus@gmail.com.

Lisätietoja Mira Kannussaari: 050 5853 365 tai

Nina Kokkonen: 050 5166 694

Laita viestiin lippujen määrä ja kumpaan esitykseen haluat tulla.

Ilmoittautumisen jälkeen liput maksetaan tilille Kannuksen Vesaiset

FI40 1066 35000 26284.  Lippuja myydään myös ovelta, jos niitä vielä

jäljellä.  Järjestäjinä Kannuksen MLL ja Kannuksen Vesaiset