Uutiset

Ehdolla Vesaisten Keskusliiton hallitukseen: Anniina Savolainen

22.8.2019

Vesaisten Keskusliiton hallitukseen valitaan uusia jäseniä syysvaltuuskunnan kokouksessa 31.8.-1.9. Esittelemme tulevan viikon aikana ehdokkaita hallituksen jäseniksi. Ensimmäisenä vuorossa on Anniina Savolainen Keski-Suomesta.

Anniina.jpgAnniina Savolainen on ehdolla Vesaisten Keskusliiton hallitukseen.

Vesaisten Keskusliiton hallituksessa vaihtuu väki ensi viikonloppuna 31.8.-1.9. pidettävässä Vesaisten syysvaltuuskunnan kokouksessa.  Järjestön hallituksen vaihtuminen on porrastettu ja nyt erovuorossa on kolme hallituksen jäsentä. Uudet hallituksen jäsenet valitaan samaisessa kokouksessa. Tulevassa syysvaltuuskunnan kokouksessa valitaan nyt myös poikkeuksellisesti  3 varajäsentä eri mittaisille kausille, sillä kesäkuun liittokokous päätti, että järjestön hallitukseen kuuluvat jatkossa myös varajäsenet. Vesaisten alueelliset piirit voivat ehdottaa jäseniään Keskusliiton hallitukseen. Myös hallituksen jättävien on mahdollista hakeutua jatkokaudelle. 


Esittelemme tulevan viikon aikana ehdokkaita Vesaisten Keskusliiton hallitukseen. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Keski-Suomen Vesaisten esittämä Anniina Savolainen. 


Anniina on Keski-Suomen Vesaisten piirin puheenjohtaja. Hän on tullut vesaistoimintaan mukaan jo lapsena. Piirin aktiivisena vapaaehtoisena Anniina on toiminut viisi vuotta muutettuaan perheineen takaisin synnyinseudulle. Myös omien lastensa Oskarin ja Mintun kautta vesaistoiminta on lähellä hänen sydäntään.


Annetaanpa Anniinan kertoa hiukan itsestään.

 


Anniina Savolainen - Vesaisia varten

Kuka olen?
Olen 37-vuotias Savolaisen Anniina Jyväskylän Palokasta. Kotoa löytyy aviomies, 8-vuotias poika ja 5-vuotias tyttö sekä koira ja kaksi kissaa. Koulutukseltani olen laboratorioanalyytikko/lähihoitaja. Työskentelen asiakaspalvelukoordinaattorina lääketehtaassa. Tärkeitä asioita elämässäni ovat perhe, yhdessä tekeminen ja arkipäivän onnellisuus.

Millainen olen?
Perusluonteeltani olen positiivinen ja rauhallinen. En hätkähdä haastavia tehtäviä tai nopeita muutoksia. Eteenpäin katsovan asenteen ansioista minulla säilyy tekemisen virta. Osallistuva, oma-aloitteinen, innokas, organisoija - ovat ominaisuuksia, jotka minuun liitetään. Olen valmis hakeutumaan uusiin tehtäviin täydentääkseni omaa osaamistani.

Toiminta Vesaisissa 
Jo pienestä asti olen ollut Vesaisissa perheeni ja sukuni kanssa. Minulla on monia mukavia vesaismuistoja. Haluan antaa niitä myös omille lapsilleni. Aktiivitoimijaksi lähdin mukaan, koska vesaistyöllä on tärkeä paikka yhteiskunnassamme. Järjestämme matalan kynnyksen toimintaa kaikille perheille ja toimimme lasten sekä perheiden edunvalvojina.  

Miksi haluan Vesaisten liittohallituksen jäseneksi?
On mielenkiintoista nähdä myös tämä puoli vesaisista. Haluan ideoida ja toteuttaa vesaistoimintaa. Jokainen tuo omalla persoonallaan jotain uutta järjestöön. Kerran Vesainen – aina Vesainen!