Uutiset

Ehdolla Vesaisten Keskusliiton hallitukseen: Minna Pellinen

29.8.2019

Vesaisten Keskusliiton hallitukseen valitaan uusia jäseniä syysvaltuuskunnan kokouksessa 31.8.-1.9. Esittelemme tulevan viikon aikana ehdokkaita hallituksen jäseniksi. Neljäntenä vuorossa on Minna Pellinen Savo-Kymen Vesaisista.

Vesaisten Keskusliiton hallituksessa vaihtuu väki ensi viikonloppuna 31.8.-1.9. pidettävässä Vesaisten syysvaltuuskunnan kokouksessa.  Järjestön hallituksen vaihtuminen on porrastettu ja nyt erovuorossa on kolme hallituksen jäsentä. Uudet hallituksen jäsenet valitaan samaisessa kokouksessa. Tulevassa syysvaltuuskunnan kokouksessa valitaan nyt myös poikkeuksellisesti 3 varajäsentä eri mittaisille kausille, sillä kesäkuun liittokokous päätti, että järjestön hallitukseen kuuluvat jatkossa myös varajäsenet. Vesaisten alueelliset piirit voivat ehdottaa jäseniään Keskusliiton hallitukseen. Myös hallituksen jättävien on mahdollista hakeutua jatkokaudelle. 


Esittelemme tulevan viikon aikana ehdokkaita Vesaisten Keskusliiton hallitukseen. Neljäntenä esittelyvuorossa on Savo-Kymen Vesaisten esittämä Minna Pellinen.

 

Annetaanpa Minnan kertoa hiukan itsestään.

 

Minna Pellinen.jpg