Uutiset

Ehdolla Vesaisten Keskusliiton hallitukseen: Sanna Panula

26.8.2019

Vesaisten Keskusliiton hallitukseen valitaan uusia jäseniä syysvaltuuskunnan kokouksessa 31.8.-1.9. Esittelemme tulevan viikon aikana ehdokkaita hallituksen jäseniksi. Toisena vuorossa on Sanna Panula Etelä-Pohjanmaalta.

Vesaisten Keskusliiton hallituksessa vaihtuu väki ensi viikonloppuna 31.8.-1.9. pidettävässä Vesaisten syysvaltuuskunnan kokouksessa.  Järjestön hallituksen vaihtuminen on porrastettu ja nyt erovuorossa on kolme hallituksen jäsentä. Uudet hallituksen jäsenet valitaan samaisessa kokouksessa. Tulevassa syysvaltuuskunnan kokouksessa valitaan nyt myös poikkeuksellisesti 3 varajäsentä eri mittaisille kausille, sillä kesäkuun liittokokous päätti, että järjestön hallitukseen kuuluvat jatkossa myös varajäsenet. Vesaisten alueelliset piirit voivat ehdottaa jäseniään Keskusliiton hallitukseen. Myös hallituksen jättävien on mahdollista hakeutua jatkokaudelle. 

Esittelemme tulevan viikon aikana ehdokkaita Vesaisten Keskusliiton hallitukseen. Toisena esittelyvuorossa on Etelä-Pohjanmaan Vesaisten esittämä Sanna Panula. 


Sanna on Etelä-Pohjanmaan Vesaisten piirin puheenjohtaja. 

 

Sanna Panula.jpg