Uutiset

Elina Helmanen on Vesaisten Keskusliiton uusi liittosihteeri

17.12.2018

Vesaisten Keskusliiton liittosihteerin paikka oli haussa 2.-18.11.2018. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 18 kappaletta. Seitsemän hakijaa kutsuttiin haastatteluun ja heistä kolme valittiin toiselle hakukierrokselle, jossa mitattiin erityisesti järjestön johtotehtäviin soveltuvia ominaisuuksia.

Keskusliiton hallitus kokoontui lauantaina 15.12.2018 päättämään asiasta ja liittosihteeriksi valittiin valtiotieteiden maisteri Elina Helmanen. Helmanen on aikaisemmin työskenellyt muun muassa Keskustan Opiskelijaliitto ry:n pääsihteerinä, Adoptioperheet ry:n toiminnanjohtajana ja FCG Koulutus Oy:n koulutuspäällikkönä. 

Elina Helmanen on eteenpäin katsova järjestötyön ammattilainen, joka haluaa rakentaa turvallista ja yhdenvertaisempaa maailmaa lapsille ja perheille. Helmanen on sitoutunut, yhteistyöhön uskova, joustava ja nauravainen työkaveri, joka ei pelkää laittaa itseään likoon. Hän on motivoitunut kehittämään Vesaisten Keskusliittoa yhä vaikuttavammaksi ja näkyvämmäksi järjestöksi niin valtakunnallisella, kuin piiri- ja paikallisyhdistystasolla.

Vesaisten Keskusliitto onnittelee uutta liittosihteeriä ja kiittää myös kaikkia muita hakuprosessissa mukana olleita! 

helmanen.jpg