Uutiset

Emma-Julia Kola on Vesaisten Keskusliiton uusi järjestösuunnittelija

7.8.2019

Nettiin.jpg

Saimme uutta verta kehiin, kun järjestösuunnittelijan tehtävässä sijaistanut Eveliina Leskelä palasi takaisin koulun penkille.


Tuore järjestösuunnittelija Emma-Julia Kola aloitti vesaistaipaleensa maanantaina 5.8. Emma-Julia on koulutukseltaan tradenomi, joka on viimeisimpänä työskennellyt tiedottajana Helsingin eläinsuojeluyhdistyksellä sekä markkinoinnin parissa media-alalla. Eläinrakkauden lisäksi hän kokee sydämen asiakseen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämisen sekä ennaltaehkäisevän työn. Erityisesti viestinnästä ja sosiaalisesta mediasta kiinnostunut Emma-Julia nauttii uusien ideoiden pallottelusta ja kehittelemisestä. Järjestötyössä hän listaa vahvuuksikseen avoimuuden, uteliaisuuden ja empaattisuuden järjestelmällisyydellä höystettynä. ”Innostun helposti ja ideat saattavat lähteä korkeallekin lentoon, mutta tarvittaessa osaan olla myös kunnon ’justiina’, siis hyvinkin jämäkkä ja realistinen” kertoo Emma-Julia. 


Vesaisten toiminta on tullut tutuksi myös omakohtaisten kokemusten kautta. Keski-Pohjanmaalta kotoisin oleva Emma-Julia osallistui kultaisella 90-luvulla Vesaisten järjestämiin laulukilpailuihin, joissa sijoittui pronssille. ”Olen innoissani, että pääsen antamaan oman panokseni näin tärkeään työhön. Haluan päästä kehittämään lapsi- ja nuorisotyötä ja myös itse kehittymään sen parissa. Tulevaisuutemme on lasten ja nuorten käsissä.”


Vapaa-ajalla Emma-Julian pitää aktiivisena kaksi koiraa. Hänet on voinut bongata Helsingin sambakarnevaaleilta tanssimasta jo 20 vuoden ajan. Viime aikoina myös akrobaattinen astangajooga ja arkea tasapainottava meditointi ovat vieneet menneessään. Kaikenlaisesta liikkeestä ja liikkumisesta kiinnostunut Emma-Julia on aina valmis haastamaan itseään uusien lajien parissa Liikettä Vesaisiin -teemavuoden hengessä.