Uutiset

Kokouskutsu: Vesaisten Keskusliitto ry:n sääntömääräinen liittokokous 6.8.2016 Mäntsälässä

3.6.2016

VESAISTEN KESKUSLIITTO RY                                                                KOKOUSKUTSU
Snellmaninkatu 19 C 16
00170 Helsinki


SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN LIITTOKOKOUS


Aika: 6.8.2016 klo 13.00 - 17.00

Paikka: Saaren Kartano Mäntsälä (Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus).

Asiat: Kokouksessa käsitellään Keskusliiton sääntöjen 13 §:n mukaiset asiat.

Hinta: Hinta edustajalle 30 euroa sisältäen ruokailut ja kokousmateriaalin. Lisäksi osallistujalla on mahdollisuus osallistua leirin muuhun ohjelmaan lauantaina. Keskusliitto ei maksa edustajien matka- tai majoituskuluja. Koko leirille osallistuvalta edustajalta ei peritä erikseen kokousmaksua. (Tervetuloa myös leirille, joka järjestetään Mäntsälässä 4.-7.8.2016! Leiristä ja sen hinnoista tietoa www.vesaiset.fi)

Sitovat ilmoittautumiset
ruokailujärjestelyjen yms. vuoksi, aloitteet liittokokoukselle, ansiomerkkihakemukset sekä piirien esitykset valtuuskunnan jäseniksi liittokokouskaudelle 2016 - 2019 pyydetään toimittamaan Keskusliittoon sähköpostitse tiedotus@vesaiset.fi 20.6.2016 mennessä.

Ilmoita piirin/osaston edustajien nimet, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja majoitustarve. Majoituspaikkoja on vapaana riippuen samassa yhteydessä järjestettävän leirin osallistujamäärästä. Leiriläisiltä ylijääneet majoituspaikat jaetaan edustajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhden yön hinta on 33 euroa.

Pyydämme ystävällisesti, että toimitat tämän postin liitteineen varajäsenelle piirissäsi, mikäli et itse pääse osallistumaan kokoukseen.Tervetuloa kokoukseen!


VESAISTEN KESKUSLIITTO RY
Hallitus

 

*****

 

OHJELMA

11.00 – 12.00 Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus kokouspaikalla
11.30 – 13.00 Lounas
13.00 – 17.00 Liittokokous
17.00 – 18.00 Päivällinen
18.30 – 19.30 Vesaisten 60 -vuotisjuhla

Liittokokouksessa käsitellään Keskusliiton sääntöjen 13 §:n mukaiset asiat:

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja(t), sihteeri(t), kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä ääntenlaskijat,
2. todetaan kokouksen osanottajat, laillisuus ja päätösvaltaisuus,
3. käsitellään hallituksen antama kertomus edellisen liittokokouksen jälkeisestä toiminnasta sekä selostus liiton taloudellisesta tilasta,
5. päätetään liiton suuntaviivoista seuraavaan liittokokoukseen asti,
6. valitaan hallituksen puheenjohtaja sekä kaksi varapuheenjohtajaa, joita kutsutaan liiton puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajiksi, toimikaudeksi, joka alkaa välittömästi liittokokouksen jälkeen ja kestää seuraavaan varsinaiseen liittokokoukseen saakka,
7. valitaan jäsenet ja näille varajäsenet valtuuskuntaan seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi,
8. käsitellään muut valtuuskunnan ja hallituksen esittämät asiat ja ne asiat, jotka liiton jäsenet ovat viimeistään neljäkymmentä (40) päivää ennen liittokokousta hallitukselle kirjallisesti esittäneet ja mitkä liittokokous ottaa käsiteltäväksi kuitenkin huomioon ottaen yhdistyslain 24. pykälän määräykset.

Jokaisella vesaisosastolla on oikeus lähettää yksi edustaja liittokokoukseen kutakin alkavaa osaston 100 jäsentä kohti. Esimerkiksi, jos osastossa on 101 jäsentä saa osasto lähettää äänivaltaisiksi liittokokousedustajiksi kaksi henkilöä, jne. Vesaispiirillä on oikeus lähettää yksi edustaja liittokokoukseen kutakin alkavaa piirin 2000 jäsentä kohti. Lisäksi kannattavista jäsenistä Keskustalla, Keskustanaisilla ja Keskustanuorilla kullakin on oikeus lähettää kolme edustajaa liittokokoukseen.

 

 

HUOM! Asiakirjat heijastetaan kokouksessa seinälle eli niitä ei ole paperisena liittokokouksessa jaossa. Ruokailun olemme varanneet ennakkoon kokousedustajiksi ilmoittautuneille.