Uutiset

Liisa Varjola ehdolla Vesaisten varapuheenjohtajaksi

13.5.2022

Kaakkois-Suomen Vesaiset esittävät Liisa Varjolaa Vesaisten Keskusliiton varapuheenjohtajaksi. Tutustu Liisaan paremmin tästä.

Liisa Varjola istuu tuolilla.

 

Vesaisten liittokokous kokoontuu 21.-22.5.2022 Riihimäen Teatterihotellissa. Kokoonnumme linjaamaan ja päättämään liiton suuntaviivoista kolmivuotiskaudelle seuraavaan liittokokoukseen asti. Odotamme innolla kohtaamisia kasvokkain Riihimäellä.

Valitsemme myös liiton puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat. Kaakkois-Suomen Vesaiset toivoo tulevalta puheenjohtajistolta intoa ja iloa järjestötyöhön, talouden hyvää hallintaa sekä järjestön kehittämistä kohti 2030-lukua.

Kaakkois-Suomen Vesaiset esittää Vesaisten varapuheenjohtajaksi piirinsä puheenjohtajaa, Liisa Varjolaa. Varjola on toiminut aktiivisesti Vesaisissa vuodesta 2016 ja on tällä hetkellä Kaakkois-Suomen Vesaisten puheenjohtaja ja Vesaisten liiton hallituksen ensimmäinen varajäsen. Varjola on valtakunnallisesti verkostoitunut ja on toiminut myös valtakunnallisissa järjestöissä aiemminkin.

”Minulle Vesaiset edustaa erilaisten perheiden yhdessä oloa ja toimintaa matalalla kynnyksellä. Lapsena osallistuin paikallistason toimintaan, leireihin ja muutamaan kertaan myös valtakunnallisiin leireihin. Haluan antaa oman järjestöosaamiseni myös Vesaisten käyttöön. Olen ammatiltani huolitsija ja kirjanpitäjä, ylläpidän sukutilaa Kouvolassa yhdessä kihlattuni ja lapsiemme kanssa. Olen luonteeltani periksiantamaton ja sen mihin ryhdyn, hoidan sydämellä.”

Nähdään Riihimäellä!

Terveisin
Kaakkois-Suomen Vesaisten hallitus

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Noora Ruuth, 0407585180
puheenjohtaja Liisa Varjola, 0407078452