Uutiset

Puheenjohtajan joulutervehdys

23.12.2022

Joulukortti 2022-uutiset (1880 x 788 px).png

Hyvät Vesaiset!

Toimintavuosi 2022 lähestyy loppuaan ja lienee paikallaan hieman muistella kulunutta vuotta. Toimintaa ja tapahtumia on jälleen riittänyt, olemme osaltamme olleet tuomassa iloa ja valoa lukemattomien lasten ja perheiden arkeen. Maailman myrskyjen velloessa ja aikuisten huolehtiessa niin energian ja ruoan hinnasta kuin maailman rauhastakin korostuu turvallisen ympäristön ja huolista vapaan harrastamisen tarve etenkin lasten ja nuorten osalta. Tässä te rakkaat Vesaistoimijat ympäri Suomen olette jälleen näyttäneet voimanne. On ollut suuri ilo seurata eri kanavista välittynyttä riemua ja innostusta meille kaikille niin tärkeän yhteisen tekemisen äärellä.

Vuoden ehdottomiin kohokohtiin kuului tietysti PowerParkissa järjestetty valtakunnallinen leiri. Kaikesta kyllä näki, että tätä oli kaivattu ja oli aivan huippua saada viimein tuo leiri toteutettua. Edelleen useissa piireissä on vuoden aikana juhlittu piirin synttäreitä. Pidetään mielessä, että omaamme kunniakkaan historian, josta voimme olla ylpeitä ja jota kannattaa vaalia ja kehittää jatkossakin. 

Nyt on aika hiljentyä Joulun viettoon siihen kuuluvine perinteineen, tiedän että perheissä ympäri Suomen tehdään niitä itselle tärkeitä ja omilta tuntuvia jouluisia juttuja. Kukahan meidän puuropöydässä saa tänä Jouluna mantelin?

Kiitän kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotan jokaiseen kotiin rauhallista Joulun aikaa sekä onnea ja terveyttä tulevalle vuodelle!

Aki Kontio, puheenjohtaja