Uutiset

Taina Hämäläinen on Vuoden Vesainen 2017

24.3.2018

Vuoden Vesainen 2017 kunniakirja myönnettiin valtuuskunnan kokouksen yhteydessä 24.3.2018 muuramelaiselle Taina Hämäläiselle. Kunniamaininta ansiokkaasta vesaistyöstä myönnettiin kannuslaiselle Nybackan perheelle.

Vuoden Vesainen 2017 kunniakirja myönnettiin valtuuskunnan kokouksen yhteydessä 24.3.2018 muuramelaiselle Taina Hämäläiselle. Hämäläinen on ollut mukana Vesaisissa 1980-luvulta alkaen vaikuttaen ensin Jyväskylässä ja tämän jälkeen nykyisessä kotikunnassaan Muuramessa. Toiminnassa hänet on pitänyt omat ja sisarusten lapset sekä nyt omat lapsenlapset.

Vesaisvuosien aikana Taina Hämäläinen on ollut mukana monissa eri tehtävisssä osaston puheenjohtajasta rivijäseneen.Hän on ollut vapaaehtoinen, joka on ideoinut, suunnitellut ja ennen kaikkea toteuttanut vesaistoimintaa. Hämäläistä luonnehditaan aktiiviseksi ja luovaksi järjestötoimijaksi, joka on omalla työllään saanut innostettua ihmisiä mukaan toimintaan. Taina Hämäläinen on kerran vesainen, aina vesainen.

Valtuuskunnan kokouksessa myönnettiin myös kunniamaininta kannuslaiselle Nybackan perheelle ansiokkaasta toiminnasta Vesaisissa.