Uutiset

Vesaisten Keskusliiton hallitus ehdokkaat

8.9.2023

Vesaisten Keskusliiton syysvaltuuskunnassa 16.-17.9 ehdokkaita esittelyssä!

Vesaisten Keskusliiton valtuuskunnan kokouksessa 16.-17.9. hallitukseen ovat ehdolle ovat ilmoittautuneet tähän asti seuraavat:
Jaana Säkkinen -Pohjois-Pohjanmaan Vesaiset, ehdolla jatkoon
Perheeseeni kuuluu aviomies Juha ja tytär Susanna sekä kolme koiraa. Toimin koulukuraattorina toisella asteella. Vapaa-aikana toimin kerhon vetäjänä, luen, teen käsitöitä ja liikun luonnossa.
“Mielestäni on tärkeää, että epävakaaksi muuttuneessa maailmassa Vesaisten järjestämä toiminta on tuttua ja turvallista kaikille toimijoille.”
 
Jaakko Viitala -Satakunnan Vesaiset, ehdolla varsinaiseksi tai varajäseneksi
Jaakko on 42 v. perheenisä ja aktiivinen pitkänlinjan monialainen järjestötoimija, opettaja, kirjoittaja, kulttuurivaikuttaja Satakunnasta.
*“Jaakon panos on ollut merkittävää satakuntalaisessa kulttuuri, hyvinvointi- ja järjestökentässä ja olemmekin erittäin iloisia voidessamme ehdottaa häntä Vesaisten Keskusliiton hallitukseen ensisijaisesti varsinaiseksi jäseneksi ja tietysti myös varajäseneksi.”
Ulriikka Paaso Rantala -Hämeen Vesaiset, ehdolla varajäseneksi

41-vuotias lahtelainen viiden lapsen äiti. Hän on kohta valmis optikko sekä toiminut Hämeen Vesaisten hallituksessa noin 17 vuotta. Harrastuksina käsityöt, palapelit ja kirppiksillä kiertely.
"Ulriikka on huumorintajuinen, täsmällinen ja tarkka. Hän on oikein hyvä valinta kehittämään Vesaisista entistä vaikuttavampaa järjestöä."