Uutiset

Vesaisten Keskusliitto hakee liittosihteeriä

2.11.2018

Vesaisten Keskusliitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, jolla on 17 piirijärjestöä ympäri maata. Toimintamme perustuu arvoihimme, jotka ovat turvallisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Visiomme on olla johtava valtakunnallinen lasten ja perheiden järjestö 2020-luvulla.

Etsimme joukkoomme LIITTOSIHTEERIÄ, joka vastaa Vesaisten Keskusliiton hallituksen alaisuudessa operatiivisen toiminnan johtamisesta, talouden ja toiminnan suunnittelusta sekä yhteydenpidosta jäsenjärjestöihin ja muihin sidosryhmiin. Liittosihteeri valmistelee ja toimeenpanee hallintoon, talouteen ja järjestön kehittämiseen liittyviä asioita. Hän on avainhenkilö Vesaisten Keskusliiton järjestöuudistustyössä ja vastaa järjestön toiminnasta Vesaisten Keskusliiton hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Liittosihteeriksi valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, innostunutta ja ammatillista työotetta, paineensietokykyä, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Odotamme että olet työtä pelkäämätön tiimityöntekijä, pystyt hahmottamaan suuria järjestöllisiä kokonaisuuksia sekä nähdä asioiden merkityssuhteet ja omaat hyvän suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon.

Arvostamme perehtyneisyyttä järjestötyöstä, korkeakoulututkintoa sekä johtamiskokemusta. Talous- ja järjestöhallinnon tuntemus sekä oma-aloitteisuus ovat edellytys työssä menestymiselle. Vesaisten Keskusliiton toimipiste sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Työ pitää sisällään matkustamista sekä ajoittaista työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on kokopäivätyötä (38,45 h/vko) ja työsuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnalliseen lapsi- ja perhejärjestöön sekä haastavan ja monipuolisen työn järjestön johdossa. Olet osa valtakunnallista ja perinteikästä vesaisperhettä matkalla nousuun.

Tarkistamme valitun henkilön luottotiedot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 18.11.2018 klo 23.00 mennessä sähköpostitse tiedotus@vesaiset.fi ja viestikenttään teksti ”työhakemus, liittosihteeri”.

Lisätietoja: Eero Vainio, Vesaisten Keskusliiton varapuheenjohtaja, puh. 040 589 6160.