LIIKU: Duudsonit Activity Park

16.11.2019 18:00–18:00
Duudsonit Activity Park

Kaikille avointen LIIKU-tapaamisten päätöskerta pidetään 16.11. Duudsonit Activity Parkissa. Viikonlopun aikana vietetään Seinäjoen uuden Ideaparkin avajaisia, minne myös DAP on muuttanut (Suupohjantie 57, Sjk). Pääsemme siis ensimmäisten joukossa testaamaan upouudet temppuulupaikat! Ideaparkissa on kaikenlaista avajaisohjelmaa, joten kaikille löytyy varmasti kiinnostavaa tekemistä. Lauantaina avajaisohjelmassa mm. tubettajien meet & greet!

 Duudsonipäivään voi osallistua Vesaisten matkassa kuka vain. Kolmekymmentä (30) ensin ilmoittautunutta pääsee mukaan 10€:n omavastuuhinnalla (0-1v maksutta). Etusijalle kiilaavat aktiivisimmat LIIKU-osallistujat ja lapset ennen aikuisia. Mikäli ilmoittautuneita tulee enemmän, veloitetaan muilta DAP:n hinnaston mukaan. Maksut kerätään käteisellä paikan päällä, osallistujille lisäinfoa sähköpostitse.

 Ilmoittautumiset LIIKU-päivään ti 5.11. mennessä jaana.kytta@vesaiset.fi tai 040-1725005. Ilmoittautumisia voi muokata 5.11. saakka, minkä jälkeen ne ovat sitovia (maksuvapautukset vain lääkärintodistuksella).

 DAP-hinnat Vesaisten kautta 30 ensimmäistä: 10€ (0-1v ja LIIKU-aktiivit maksutta)

 Muille puiston hinnoin
Lapsi alle 1v. 0€/ Lapsi 1 v. 10€/ Lapsi 2–6v. 16€/ 7–64 v. 19€/ Yli 65 v. 0€/ eläkeläiset 10€

 

 LIIKU-tapaamiset

 E-P:n Vesaiset järjestää Vesaisten liikuntavuoden innoittamana kaikille avoimia, perheille suunnattuja LIIKU-tapaamisia. Kokoonnumme kuukausittain eri puolilla maakuntaa liikunnallisten aktiviteettien parissa. Jokainen perhe voi poimia ohjelmasta itseä kiinnostavat kohteet, tai osallistua vaikka joka kerralle! LIIKU-vuosi päätetään Duudsonit Activity Parkissa, minne aktiivisesti tapaamisiin osallistuneet (6/8) pääsevät maksutta.

 Tapaamisten tavoitteena on tuoda tutuksi myös hieman erilaisia liikuntalajeja sekä luoda myönteisiä liikuntakokemuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Vesaisten tapaan liikutaan hymyssä suin ja jokainen omalla tavallaan ilman suorituspaineita. Samalla tarjoamme perheille valmiiksi järjestettyä, mukavaa yhteistä tekemistä ja hienoja kokemuksia. Osaan kerroista otetaan sitovat ilmoittautumiset sekä pieni omavastuuosuus kuluja tasaamaan. TERVETULOA!

 Lisätiedot ja kyselyt
jaana.kytta (a) vesaiset.fi, 040 172 5005

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Duudsonit Activity Park

Järjestäjä

Vesaisten Etelä-Pohjanmaan piiri ry