Tapahtumat - klikkaa lisätietoja!

Uudenmaan piirin 50-vuotisjuhlaleiri Märkiössä

Tervetuloa Uudenmaan piirin 50-vuotisjuhlaleirille Märkiön leirikeskukseen syyskuussa!

3.9.2022 10:00–4.9.2022 20:00
Märkiön leirikeskus

Tervetuloa piirin 50-vuotisjuhlaleirille Märkiöön (Hangonväylä 1506) 3.-4.9.2022!

Tänä vuonna perheleirimme voi osallistua 3.-4.9. joko päiväleirinä tai kahden päivän leirinä. Perinteiseen tapaan nautimme Märkiön leirikeskuksessa luonnosta, mukavasta vesaisseurasta ja syyskesän touhuista.

Ohjelmassa on saunomista, uimista, melomista ja onkimista, ja tietysti tutustumme toisiimme ulkoleikkien ja askartelun merkeissä. Ohjelmassa on myös luontoon tutustumista esimerkiksi luontopolun ja sienten tunnistamisen kautta!

 

Osallistumismaksut

alle 4-vuotiaat

  • 1 päivä 4 €
  • 2 päivää 8 €

4-17-vuotiaat

  • 1 päivä 6 €
  • 2 päivää 15 €

yli 18-vuotiaat

  • 1 päivä 10 €
  • 2 päivää 25 €

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan pikaisesti, viimeistään maanantaihin 15.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen uusimaa@vesaiset.fi. Kerro viestissä osallistujan nimi, ikä ja osasto sekä osallistumisaika (viivyttekö Märkiössä yhden vai kaksi päivää). Kerro myös, missä toiminnassa voisit leirillä auttaa: esimerkiksi leikit, pelit, keittiö, muu ohjelma. Lisäksi voit lähettää omia ohjelmaehdotuksia. Leirillä on hyvät majoitus- ja toimintatilat myös sateen sattuessa.

Lisätietoja on luvassa ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma ja ohjeistus leiriin liittyen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Märkiön leirikeskus

Järjestäjä

Nurmijärven, Järvenpään ja Uudenmaan Vesaiset