Vapaaehtoiseksi Vesaisiin

 

Mies sahaa puuta ja kaksi lasta katsoo.

 

Haluatko luoda elämyksiä ja iloa lapsille ja nuorille?


Etsitkö itsellesi mielekästä ja merkityksellistä tekemistä? Vesaisten vapaaehtoiset järjestävät hauskoja lasten, nuorten ja koko perheen tapahtumia ympäri Suomen. Toiminta pohjautuu rentoon yhdessä tekemiseen, jossa jokaisen työpanos on arvokas. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan; satunnaisista hommista säännöllisiin tehtäviin, jotka vievät aikaasi n.1-2 tuntia/viikko.

Vesaisten kerhot, tapahtumat, tempaukset, retket ja leirit järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin. Vesaisilta löytyy vapaaehtoistyömahdollisuuksia mm. tapahtumajärjestelyiden, viestinnän, jäsenyys asioiden, tietoteknisten tehtävien, kouluttamisen, perehdyttämisen ja toiminnan kehittämisen tiimoilta. Mikä on sinun erityisosaamistasi? Mikä sinua kiinnostaisi? Mitä taitoja haluaisit kehittää? Millaisen tapahtuman haluaisit järjestää? Löydämme taidoillesi varmasti käyttöä!

 

Kuka voi toimia vapaaehtoisena Vesaisissa?

Vapaaehtoistyö ei vaadi sen kummempaa koulutusta tai kokemusta vaan reipas ja avoin mieli, tekemisen meininki ja kiinnostus lasten ja nuorten hyvinvointiin riittää. Me koulutamme sinut! 

Kaikki apu on arvokasta. Jokainen tekee juuri sen verran kun jaksaa ja pystyy.

Kaikissa vapaaehtoistehtävissä huomioidaan henkilön omat vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet.

  

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Kiinnostuitko vapaaehtoistyöstä Vesaisissa? Lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja kerro millaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut osoitteeseen: tiedotus@vesaiset.fi

 

Vapaaehtoistyöstä saat tietoa myös oman alueesi toiminnanjohtajalta. Löydät yhteystiedot Vesaispiirien verkkosivuilta.  

 

Lähde mukaan Vesaisten vapaaehtoiseksi!

 

Kuva: Lapin Vesaiset