Vesaispiiri

Uusimaa

Tervetuloa Uudenmaan Vesaisten kotisivuille!

Vesaisten Uudenmaan piiri ry on lapsi- ja perhejärjestö, joka tukee lapsen kehitystä, perheiden kasvatustehtävää ja edistää hyvää harrastustoimintaa sekä toimii lasten ja lapsiperheiden puolestapuhujana.

 

Piirin alueella toimii 8 osastoa Espoossa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Porvoossa ja Vantaalla.

 

Tervetuloa mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä Uudenmaan Vesaisten toimihenkilöihin tai liity jäseneksi Keskusliiton sivujen kautta.

 

Uudenmaan piirin jäsenmaksu on aikuisilta 10 euroa ja lapsilta 5 euroa vuodessa.

Kurpitsahaaste 2022

Piirin juhlavuoden kunniaksi Uudenmaan Vesaiset haastavat kaikki alle 16-vuotiaat lapset kasvattamaan tämän kesän:
Isoimman avomaakurpitsan, isoimman kasvihuonekurpitsan tai omituisimman kurpitsan!

Valitse kilpailusarjasi ja lähetä 30.9. mennessä kurpitsastasi valokuva s-postiin: ihalainennoora1@gmail.com. Kuvassa tulee näkyä kurpitsan paina ja tiedot: sarja 1 (painavin avomaalla kasvatettu), sarja 2 (painavin kasvihuoneessa kasvatettu) tai sarja 3 (omituisen/kummallisen muotoinen tai näköinen). Kuvan ohessa tulee käydä ilmi myös kilpailijan nimi ja ikä, piiri ja osasto.

Vauvojen villasukkahaaste 2021

Juhlavuoden kunniaksi Uudenmaan Vesaiset haastoivat kaikki muut vesaispiirit osastoineen neulomaan vauvoille vihreitä sukkia.

Tavoitteena oli saada yhteensä 65 paria vauvan villasukkia. Tämä määrä on, tietenkin juhlavuoden numero, hieno saavutus jokaisen piirin tasolla. Villasukkia syntyi lopulta valtakunnallisesti huikea määrä: 361 paria!