Uutiset

Koko perheen järjestö Vesaiset juhlii Mäntsälässä

6.8.2016

Vesaisten Keskusliitto järjestää parhaillaan yhteistyössä Vesaisten Helsingin piirin ja Vesaisten Uudenmaan piirin kanssa kaupunkileirin 4.-7.8.2016.

Vesaisten Keskusliitto järjestää parhaillaan yhteistyössä Vesaisten Helsingin piirin ja Vesaisten Uudenmaan piirin kanssa kaupunkileirin 4.-7.8.2016. Yli 200 lapsi- ja perhejärjestö Vesaisten jäsentä ja ystävää ympäri Suomen viettää parhaillaan 60-vuotis¬juhlaleiriä Mäntsälässä Saaren kartanossa.

Vesaiset on lasten ja perheiden järjestö. Tarjoamme monipuolista toimintaa koko perheelle. Vesaiset osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun tuomalla esille omia perhepoliittisia tavoitteitaan ja ottamalla kantaa ajan ilmiöihin. Toiminnassamme painottuvat arvomme: turvallisuus, vastuulisuus ja yhteisöllisyys.

Leirin yhteydessä järjestettiin Vesaisten Keskusliiton liittokokous, jossa valittiin uusi puheenjohtajisto. Vesaisten Keskusliiton puheenjohtajana jatkaa kansanedustajan Mirja Vehkaperä Haukiputaalta ja varapuheenjohtajana jatkaa yrittäjä Eero Vainio Raisioista sekä uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin tutkinnonvastaanottaja Aki Kontio Kiimingistä.Lisätietoja:
Mirja Vehkaperä, puh. 050 5121949