Uutiset

Nõia 13 / Noitakatu 13 runo-värityskirja innostaa niin lapsia kuin aikuisiakin

18.5.2022

Vesaisten Keskusliitto mukana Pasilan kirjastossa järjestetyssä Noitakatu 13 -kirjan esittelytilaisuudessa.

Elo Lammi, Eva Bellen ja Merja Aho istuvat Pasilan kirjastossa.

 

Vesaisten Keskusliitto oli mukana 29.5. Pasilan kirjastossa järjestetyssä runo-värityskirja Noitakatu 13 esittelytilaisuudessa. Eva Bellenin alkuperäisen vironkielisen runo-värityskirjan Noitakatu 13 – noitaperheen tarinoita on kuvittanut Günter Peedu ja suomentanut Merja Aho.


Noitakatu 13 – noitaperheen tarinoita on kekseliäs runoteos, joka kannustaa luovuuteen innostavien värityskuvien kautta. Noitaperhe seikkailee kirjassa Blocksbergin vuorella, jossa sattuu ja tapahtuu outoja asioita. Runojen ja kuvien kautta pääset tutustumaan niin perheen lapsiin, aikuisiin kuin lemmikkieläimiinkin!


Tilaisuudessa saatiin kuulla kirjaprosessista niin kirjailija Eva Bellenin itsensä kuin suomentaja Merja Ahon näkökulmasta. Kirjaston noita Elo Lammi esitti tilaisuudessa teoksen runoja, joista innostuvat niin lapset kuin aikuisetkin.


Noitakatu 13 -hanke toteutettiin yhteistyössä Eesti Instituutin, Vesaisten Keskusliiton ja Mikkeli Eesti Keskus ry:n kanssa. Kirjan teknisestä toteutuksesta vastaavat Paljasjalg OÜ ja Propaino.


Haluaisitko tilata kirjan itsellesi? Vesaisten kautta voit tilata runo-värityskirjoja hintaan 7 € /kpl. Ota yhteyttä sähköpostitse: tiedotus@vesaiset.fi.