Uutiset

Pauli Hulkkonen Vesaisten järjestökoordinaattoriksi

23.12.2022

IMG_3956 – muokattu (2).pngJärjestökoordinaattori Pauli Hulkkonen

Vesaisten Keskusliiton uutena järjestökoordinaattorina aloitti 1.11. Pauli Hulkkonen. Koulutukseltaan hän on yhteisöpedagogi amk, eli siis järjestö- ja nuorisotyön osaaja. Aiemmin Pauli on työskennellyt lasten ja nuorten parissa kunnallisessa nuorisotyössä useammassa kunnassa sekä kirjaston lasten ja nuorten työssä. Työtehtäviin on kuulunut mm. nuorisotalotoimintaa, tapahtumatuottamista ja leiritoimintaa.

Hänen viimeisimpänä työpaikkana oli Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Vesaiset on uusi tuttavuus Paulille, mutta järjestömaailmassa hän on toiminut mm. aktiivina, luottamustoimissa ja työntekijänä. Työtehtävät ja toimenkuvat ovat olleet moninaisia vuosien varrella: mm. yhdistyksen perustamistyötä, puheenjohtajana toimimista, kehittämistyötä, tapahtumatuotantoa ja verkostojen ylläpitämistä.

Vapaa-ajallaan Pauli viettää aikaa ensisijaisesti uusperheensä ja lastensa kanssa. Silloin kun aikaa jää omille puuhille se kuluu kirjojen, musiikin, yhdistystoiminnan ja pelikulttuurin parissa.