Uutiset

Vesaisten Keskusliiton hallituksessa vaihtui väki viikonloppuna syysvaltuuskunnan kokouksessa

2.9.2019

Vesaisten Keskusliiton hallitukseen valittiin uusia varsinaisia jäseniä ja varajäseniä syysvaltuuskunnan kokouksessa 31.8.-1.9.

69590869_2811214935558725_487968465907351552_o.jpgSyysvaltuuskunnan kokouksessa paikalla olivat hallituksen jättävä Eemeli Porthen, varsinaiseksi jäseneksi valittu Anniina Savolainen ja varajäseneksi valittu Satu Jalvanti-Hannikainen.
Vesaisten Keskusliiton hallituksessa vaihtui väki 31.8.-1.9. pidetyssä Vesaisten syysvaltuuskunnan kokouksessa.  Järjestön hallituksen vaihtuminen on porrastettu ja nyt erovuorossa oli kolme hallituksen jäsentä; Maritta Mynttinen, Eemeli Porthen ja Anna Sirkiä.

Hallitukseen valittiin viikonloppuna uusia varsinaisia jäseniä eroavien tilalle sekä poikkeuksellisesti kolme varajäsentä eri mittaisille kausille. Liittokokous päätti kesäkuussa, että järjestön hallitukseen kuuluvat jatkossa myös varajäsenet. Vesaisten alueelliset piirit saivat ehdottaa jäseniään Keskusliiton hallitukseen. Myös hallituksen jättävien oli mahdollista hakeutua jatkokaudelle. 

Vesaisten Keskusliiton hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi uusina tulokkaina Sanna Panula Etelä-Pohjanmaalta ja Anniina Savolainen Keski-Suomesta sekä jatkokaudelle Anna Sirkiä Varsinais-Suomesta.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Satu Jalvanti-Hannikainen Itä-Savosta kolmen vuoden kaudelle, Minna Pellinen Savo-Kymestä kahden vuoden kaudelle ja Henna Pirhonen Varsinais-Suomesta yhden vuoden kestävälle kaudelle.