Uutiset

Vesaisten sääntömääräinen liittokokous 21.-22.5.2022. – Puheenjohtajistohaku on nyt avoinna

10.3.2022

Vesaisten liittokokous valitsee liiton johdon seuraavalle kolmelle vuodelle. Puheenjohtajistohaku on nyt kaikille avoinna.

Yhteiskuva.jpg

 

 

Vesaisten sääntömääräinen liittokokous järjestetään 21.-22.5.2022 Riihimäen Teatterihotellissa. Kokouskutsu ja ilmoittautuminen kokoukseen julkaistaan myöhemmin. 

Vesaisten liittokokous valitsee liiton johdon seuraavalle kolmelle vuodelle. Puheenjohtajan ja kahden varapuheenjohtajan kausi alkaa välittömästi kokouksen päätyttyä ja kestää seuraavaan varsinaiseen liittokokoukseen vuodelle 2025 saakka.

 

Lähde Vesaisten puheenjohtajistoon – näköalapaikka nuorisoalan kehittämiseen 

 

Vesaisten liittokokous valitsee Vesaisten Keskusliitolle puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa. Puheenjohtajistohaku on kaikille avoin.   


Vesaisten Keskusliiton hallitus kokoontuu vuosittain noin 10 kertaa. Puheenjohtajistoon kuuluvat ovat myös virallisia jäseniä kaksi kertaa vuodessa kokoontuvassa valtuuskunnassa.   

Hallitustyöskentelyn ohella puheenjohtajisto valmistelee asioita Keskusliiton työvaliokunnassa ja toimii yhdessä hallituksen kanssa liittotoimiston työnantajana siihen kuuluvine vastuineen ja velvollisuuksineen.  

 

Hakumenettely

 

Valinta tehdään sääntömääräisessä liittokokouksessa. Ehdokkaan on hyvä valmistella liittokokoukselle puheenvuoro, jossa hän kertoo taustastaan, motivaatiostaan ja siitä mitä hän voisi tarjota puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan roolissa Vesaisille seuraavan liittokokouskauden aikana.  

 

Markkinointi

 

Ehdokasasettelu on avoinna ja mikäli ehdokas haluaa Vesaisten Keskusliiton tukea markkinointiin, tulee ehdokkaan esittelyteksti ja kuva/kuvat lähetetään Vesaisten Keskusliittoon osoitteella tiedotus@vesaiset.fi 4.5. mennessä. Esittelyt jaetaan Vesaisten nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.