Uutiset

Vesaisten valtakunnallisen piirustuskilpailun kilpailuaikaa pidennetty 30.9. saakka

12.9.2019

Pidensimme kilpailuaikaa 30.9. saakka, jotta yhä useampi taiteilijan alku pääsee mukaan kisaan!

Kopio_ Vesaistentaiteilija (1).jpg

Mikä on sinun lempilajisi? Millaista liikettä päiviisi kuuluu? Mikä on mielestäsi hauskin tapa liikkua? Entä hulluin tai erikoisin? Jäikö kesältä kivoja ulkoilumuistoja, joista saisi ammennettua inspiraatiota taideteokseen?

 

Vesaiset haluaa inspiroida nuoria taiteilijan alkuja valtakunnallisella lapsille suunnatulla piirustuskilpailulla, jonka teemana on "Liikettä Vesaisiin" Vesaisten kuluvan teemavuoden hengessä.

 

Olemme pidentäneet kilpailuaikaa 30.9. saakka, jotta yhä useampi taiteilijan alku pääsee mukaan kisaan!

 

Inspiroiduimme itsekin piirustelemaan kilpailun hengessä. Tässä on Keskusliiton taidonnäyte kesäisistä muistoista SUP-laudan päällä taiteillen.

 

PALKINNOT

Kilpailussa on erinomaiset palkinnot! 

Voittajan piirros pääsee koristamaan uusia Vesais-kangaskasseja, joten työstä jää pysyvä ja näkyvä muisto. Eikä siinä vielä kaikki, sillä voittaja saa itselleen ja kahdelle muulle henkilölle (yht. 3 hlö) ilmaisen osallistumisen Vesaisten vuoden 2020 valtakunnalliselle leirille Huvivaltio PowerParkiin. Toiselle ja kolmannelle sijalle yltäneet taiteilijat palkitaan Finnkinon leffalipuilla.

 

MITEN OSALLISTUN?

Työ toteutetaan A4-kokoiselle paperille. Työn tekniikka on vapaa. Kilpailutyön tulee olla perillä 30.9.2019 mennessä. Työn yhteydessä on erillisellä paperilla on ilmoitettava tekijän nimi, osoite ja oma tai huoltajan puhelinnumero.*

 

Lähetä valmis kilpailutyö osoitteeseen

Vesaisten Keskusliitto ry

Snellmaninkatu 19 C 16

00170 Helsinki

 

Lähettämällä työnsä piirustuskilpailuun tekijä luovuttaa oikeutensa Vesaisten Keskusliitolle käyttää kuvaa painotuotteeseen.

 

*Kilpailuun osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään ainoastaan kilpailuun liittyvään yhteydenpitoon. Tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Vesaisten Keskusliitto ei vastaa perille tulemattomista piirustuksista eikä niiden puutteellisista osallistumistiedoista.